2017. február 17.

Szuperhős sorozattal szórakoztat a Nickelodeon

A Thunderman család maratoni harmadik évada a gyerekcsatornán.

Mindenki szuper erőre vágyik, de csak kevesek számára adatik ez meg. Thundermenéknél viszont nincs hiány a természetfeletti képességekből – mindannyian különösebbnél különösebb adottságokkal rendelkeznek. A 2016-os Nickelodeon Kids' Choice Awards győztes A Thunderman család című sorozat egy különleges erőkkel megáldott hét fős család hétköznapjait mutatja be.

Hank, az apa emberfeletti erővel bír és repülni is képes, Barb, az anya uralkodik a fény és az elektromosság felett, a csintalan Nora lézerszemekkel bír, az energikus Billy szupergyors, míg Phoebe és Max, a játékos ikerpár egymás gyökeres ellentétei – míg Phoebe a képességeit jóra használja, addig Max minden lehetőséget megragad arra, hogy ő legyen az évszázad főgonosza. A sorozat egy új taggal is bővült, hiszen a második évadban megszületett a legkisebb szuperhős, Chloe is, aki még csak most bontogatja szárnyait.

A gyerekcsatorna most egy egész délutánt kitöltő maratonnal ajándékozza meg a szuperhősök rajongóit. A legerősebb és legbátrabb család harmadik évadának záró epizódjaiban még több különleges képesség és még több fenyegető tényező érkezik majd, de a család legifjabb tagjának is akadnak még meglepetések a tarsolyában.

A Thunderman család harmadik évadának záró epizódjai február 19-én, 13.10-20:20 között a Nickelodeon műsorán.