2010. szeptember 01.

T-Mobile-hoz ingyen iWiW

Mától a T-Mobile-előfizetők díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Fél éven át tart a nullforintos akció.

Mától a T-Mobile-előfizetők díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Fél éven át tart a nullforintos akció.

A lényeg: ebben az időszakban adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiljukról Magyarország legnagyobb közösségi portálját. A felhasználók ingyenesen oszthatnak meg tartalmakat, követhetik a hírfolyamot, kezelhetik üzeneteiket, nézegethetik ismerőseik adatlapjait és képeit, illetve használhatják a szülinap funkciót. A díjmentesség belföldön érvényes, és kiterjed a mobiltelefon böngészőjével elérhető iwiw.hu oldalra, valamint az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető iWiW alkalmazások használatára is.

Az akció nem vonatkozik ugyanakkor az alkalmazások letöltésére, a nem az iWiW-hez tartozó oldalak megnyitásakor forgalmazott adatmennyiségre, továbbá technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngésző használata és CS WAP csatlakozás esetén. Külföldön minden esetben a roaming díjaknak megfelelően díjköteles az iWiW oldal mobiltelefonos böngészése. A mobiltelefonos eléréshez az előfizetéshez aktivált internetkapcsolatra van szükség.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.