2014. február 24.

T-óriásberuházás

Jelentős bevételugrásra készülő piaci szegmensben tervez hatalmas fejlesztéseket Magyarországon itteni leányvállalatán keresztül a Deutsche Telekom.

Jelentős bevételugrásra készülő piaci szegmensben tervez hatalmas fejlesztéseket Magyarországon itteni leányvállalatán keresztül a Deutsche Telekom.

A Handelsblatt beszámolója szerint forint-százmilliárdokra becsülte Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélése után Tim Höttges konszernfőnök azt a summát, amelyet szélessávú hálózatuk fejlesztésére fordítanak itt, legyen szó kábeles vagy mobilinternet-kapcsolatról. A lap szerint a végső számla akár egymilliárd eurós is lehet. A cikk emlékeztet arra, hogy Magyarországon a háztartások csupán 60 százaléka rendelkezik szélessávú kapcsolattal.

Egy nemrég publikált elemzői vélemény szerint azonban épp az alacsonyabb penetráció adja a fejlődési potenciált: a következő öt esztendőre a kontinens nyugati felében 21-32, míg keleten 28-49 százalékos bevételbővüléssel számolhat az ágazat.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.