2010. december 13.

TV2: elad a gazda

Már nem zárja ki médiabirodalma egyes elemeinek eladását a TV2-t tulajdonló társaság – nyilatkozta a napokban az első számú nagyfőnök.

Már nem zárja ki médiabirodalma egyes elemeinek eladását a TV2-t tulajdonló társaság – nyilatkozta a napokban az első számú nagyfőnök.

Belgiumi, hollandiai és skandináviai (dán, finn, norvég és svéd) érdekeltségeik esetében gondolkodnának el, ha megfelelő ajánlatot kapnak – derült ki Thomas Ebeling szavaiból. „Semmi esetre sem akarjuk eladni a teljes SBS-csatornahálózatot – jegyezte meg.

Németországban megújították csatornaportfoliójukat, a Sat.1 Münchenbe költözött, az N24 elkelt, elindítottuk a Sixx-t és optimalizáltuk értékesítési stratégiánkat – mondta a ProSiebenSat.1-csoport első embere a Frankfurter Allgemeine Zeitung-nak, odahaza miért nem alakítanak (már) át.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

6 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.