2010. december 14.

TV2.hu: iPhone-app

Már letölthető a tv2.hu applikáció az App Store-ban, így mostantól az androidos verzió mellett IOS operációs rendszert futtató eszközökön is elérhető

Már letölthető a tv2.hu applikáció az App Store-ban, így mostantól az androidos verzió mellett IOS operációs rendszert futtató eszközökön is elérhető online-juk.

Mostantól fogva iPhone-on is elérhetővé válnak a TV2 és online felületének tartalmai: a tv2.hu applikációval szabadon böngészhetők Magyarország piacvezető hírforrásának, a Tényeknek a legfrissebb hírei, bulvártartalmak, valamint a TV2 és a FEM3 legnépszerűbb műsorai! Az alkalmazás folyamatosan frissülő tartalommal és időjárás jelentéssel, Bajnokok Ligájával, műsorújsággal és videókkal várja a felhasználókat – közölte a csatorna.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból a http://itunes.apple.com/hu/app/tv2-hu/id406780780?mt=8 linkről. Az alkalmazás megjelenése óta, azaz 72 órája vezeti a magyar Appstore Entertainment kategóriájának toplistáját, az összes ingyenes applikáció között pedig már a 3. helyen áll - írják. megjegyzik: a tv2.hu iPhone applikációt a TV2 az Appshaker nevű angol céggel együttműködve készítette, és 2011 első negyedévére olyan frissítéseket tervez, amely a következő új funkciókat fogja tartalmazni: retina display támogatás, iPad támogatás, live streamek és esetleges bug fixek.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.