2014. február 10.

TWC: Charter – negyedszer

Nagyon elszánt – vagy csak házhoz megy a pofonért? Heteken belül kiderül, hogy az alternatívák közül melyik áll az amerikai kábelszolgáltatóra.

Nagyon elszánt – vagy csak házhoz megy a pofonért? Heteken belül kiderül, hogy az alternatívák közül melyik áll az amerikai kábelszolgáltatóra.

Miután a Time Warner Cable visszadobta részvényenként 132,50 dolláros felvásárlási ajánlatát, heteken belül emeli a tétet a reménybeli vevő – értesült a Reuters. Információjuk szerint a 140-150 dolláros sáv aljába lőhetik be az újabb kezdeményezést. Hogy pontosan mikor rukkol elő ezzel a Charter Communications, az attól is függhet, hogyan haladnak a Comcast-tal az egyeztetések a TWC piacának felszeleteléséről.

Ennek révén ugyanis egymást nem zavaró felek kezébe kerülhet a portfolió; sajtóhírek szerint a Comcast különösen a keleti parti kábelhálózatok iránt mutat érdeklődést. Ugyanakkor az is szóba kerülhet, hogy a TWC-vagyon megszerzése érdekében a Charter eszközeit eladják a Comcast-nak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.