2013. augusztus 30.

Talkshow indul a Sport TV-n

Trash Talk néven indít szórakoztató, élő, heti talkshow-t a Sport TV.

NFL, NBA és NHL: három bombaerős bajnokság, a világ talán legjobb sportolóival. A Sport TV az NFL 2013-as szezonjának nyitómérkőzése előtti órákban e három sorozathoz kapcsolódóan szórakoztató, élő, heti talkshow-t indít Trash Talk címmel.

Amerikában a sporthoz és a sporteseményekhez tartozó helyszíni parádénak és televíziós körítésnek köszönhetően igazi showműsor zajlik az arénákban és a tévében egyaránt. Ezt az életérzést és hangulatot szeretné átadni majd a Sport1 HD-n szeptember 5-én induló Trash Talk című műsor, amely három nagy Major League, az NFL, az NBA és az NHL történéseivel foglalkozik majd. Az egyórás, élő talkshow állandói szakértői Kangyal Balázs (NHL), Kovács Sándor (NFL) és Tőrös Balázs (NBA) lesznek, a két kiemelt sztárvendég pedig Dávid Kornél, hazánk eddigi egyetlen NBA-s kosárlabdázója és Szuper Levente, NHL-draftolt, Memorial- és Calder-kupagyőztes hokikapus. A csapat hatodik és hetedik tagja Szaniszló Csaba, műsorvezető és Gallai László, szerkesztő, az ő kezükben lesz a karmesteri pálca a stúdióban.

A formabontónak és lazának beharangozott műsor célja, hogy egyrészt bemutassa a három ligát azoknak, akik még nem ismerik, másrészt, hogy összegyűjtse azokat a rajongókat, akik már valamelyik (esetleg kettő vagy mindhárom) szerelmesei. Ezt lendületes, néhol provokatív, 100%-ban egyedi, saját tartalommal teszi. Ebbe belefér, hogy a csapat olykor nemzetközi vizekre evez (pl.: Super Bowl, All-Star-gálák, európai események stb.), és hogy sztárvendégeket fogad az amerikai köntösbe bújtatott stúdióban. Maga a Trash Talk és a műsor készítői emellett nagyon komoly webes jelenléttel készülnek, minden népszerű közösségi oldalon (Twitter, Tumblr, Facebook, YouTube) megtalálhatók lesznek már az első adástól.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a hazánkban három legnépszerűbb észak-amerikai sorozat, az NFL, az NBA és az NHL mérkőzéseit is kizárólag a Sport TV-n láthatják a nézők. Gondolom, nem túl nagy meglepetés, hogy sokan megkerestek minket az ESPN európai kivonulása után, hogy foglalkozzunk picit többet ezekkel a sportágakkal. A vicces az, hogy mi már régóta terveztünk egy jó hangulatú, vidám műsort, ami kicsit elhozza Amerikát a nézőknek, a Trash Talk pedig pont ilyen lesz.” – árulta el Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője az új programmal kapcsolatban.

A Trash Talk indulása mellett a Sport TV-n az élő mérkőzések száma is növekszik. A 2013-14-es szezon folyamán az eddigieknél is több NFL, NBA és NHL közvetítést terveznek a Sport1-re és a Sport2-re. Ez a jégkorongnál csaknem 100, az NBA esetében több mint 70 mérkőzést jelent, az NFL-nél pedig közel 15%-os a növekedés az eddigiekhez képest, így már több mint hatvan találkozót láthatnak a nézők – szinte mindet Faragó Richard kommentálásában.

A Trash Talk szeptember 5-től minden héten csütörtökön csütörtök 21.30-tól lesz látható a Sport1 HD műsorán.

Címkék: sport tv Trash Talk