2012. február 06.

Támad a BSkyB

Új pályát, ezzel új riválisokat nézett ki magának Rupert Murdoch British Sky Broadcasting Groupja (BSkyB). Hónapokon belül itt a beígért újdonság.

Új pályát, ezzel új riválisokat nézett ki magának Rupert Murdoch British Sky Broadcasting Groupja (BSkyB). Hónapokon belül itt a beígért újdonság.

A BSkyB bejelentése szerint internet alapú fizetős televíziós szolgáltatás indítására készülnek – mégpedig gyorsan. Ez azt jelenti, hogy már 2012 első felében piacra léphetnek. Ezzel a Netflix és a Lovefilm nagy-britanniai riválisának adhatnak életet. Az első menetben mozifilmeket kínál majd a szolgáltatás, de ezt hamarosan sport- és szórakoztató programok is követik majd.

A közönségnek se tányérantennára nem lesz szüksége, se szerződést nem kell kötnie, hogy élvezhesse az új platform áldásait. Lesz ugyanakkor – korlátlan elérést biztosító – havidíjas és egy-egy alkotásra vonatkozó letöltési lehetőség is. Hogy mindez mibe kerül, majd, azt egyelőre nem tették közzé.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.