2010. augusztus 18.

Tanít a Sanoma

Multimédiás sales képzést indít a Sanoma Budapest saját médiaakadémiáján, az újságírás oktatása mellett.

Multimédiás sales képzést indít a Sanoma Budapest saját médiaakadémiáján, az újságírás oktatása mellett.

A hiánypótló, nyomtatott sajtós, online és televíziós értékesítésre egyaránt koncentráló képzés segítségével végre megfelelő szakemberek kerülhetnek egy igazi hiányszakmába. A résztvevők a két féléves képzés során valós piaci igényekre épülő tudással lesznek gazdagabbak – ígéri közleményük, amely szerint „a piacon tapasztalható problémákra reagálva” indítják el a kurzust.

Az ok: a felsőoktatás nem képez gyakorlati szakembereket, és a tapasztalatok szerint jelenleg a területen (kiadóknál, médiavállalatoknál) dolgozók rendkívül hiányos ismeretekkel és nem megfelelő kompetenciákkal rendelkeznek - írják.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.