2013. október 08.

Tárcát akar a Springer-főnök

Egyelőre nem világos, hogy csupán mókás médiahack-e a konszernfőnök német kormányzati struktúra átalakításáról szóló felvetése.

Egyelőre nem világos, hogy csupán mókás médiahack-e a konszernfőnök német kormányzati struktúra átalakításáról szóló felvetése.

Mathias Döpfner ugyanis a napokban azt pedzegette: egyfajta kreativitási minisztériumot kellene beillesztenie a minapi választások után alakuló kabinetnek a német államműködésbe; ennek a feladata volna összegyűjteni és kiterjeszteni az internettel, a digitalizációval és a kapcsolódó szerzői jogokkal kapcsolatos kompetenciákat. Utóbbiak kapcsán megjegyezte: a szellemi tulajdont ugyanolyan komolyan kellene védeni, mint a tárgyi javakét. Szerinte egyébként a kiadóknak most új meccsre kell készülniük.

„A digitális világ legnagyobb infrastruktúra- és technológiai szolgáltatói kiadókká akarnak válni – a kiadók pedig azok akarnak maradni. A kérdés az, ki nyer” – idézi a konszernfőnököt a Tagesspiegel.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.