2010. november 04.

Távozik a Playboy főszerkesztője

Hat és fél év után, december elsejével távozik a MAP Magazin kiadótól Radnai Péter főszerkesztő. Új feladatokra vágyik.

Hat és fél év után, december elsejével távozik a MAP Magazin kiadótól Radnai Péter főszerkesztő. Új feladatokra vágyik.

A szakember döntését azzal indokolta, hogy a továbbiakban új feladatokra kíván koncentrálni a média területén és azon túl is. A kiadó ügyvezetője, Margaret Ann Dowling elfogadta Radnai döntését, megköszönte munkáját. A távozó főszerkesztő, aki korábban a Magyar Televízió moszkvai tudósítója, az RTL Klub és a TV2 több sikeres műsorának főszerkesztője volt, elmondta: leginkább arra büszke, hogy működése alatt a magyar társadalom legelismertebb személyiségei vállalták megjelenésüket a Playboyban. Radnai az általa fémjelzett időszakból kiemelte a lap formai és tartalmi megújítását, a Playboy nagyinterjúiból készült interjúkötetet, a 10 éves jubileumi számot, illetve az azzal kapcsolatos intenzív kampányt valamint az Év Playmate-je versenyek sikereit. Elégedetten tekint vissza az itt töltött évekre, és arra, hogy a Playboy márka elismertsége ezen időszak alatt tovább nőtt mind a hirdetők, mind az olvasók körében- áll a társaság közleményében.

A kiadó ügyvezető igazgatója jelezte, hogy a jövőben speciális projektek esetén nyitott az együttműködésre Radnai Péterrel.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.