2018. június 19.

Távozik az Echo TV kreatív producere

László Zsolt, a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő Echo TV előtt számos nagy TV2-s produkciónak, például a Nagy Duettnek is vezető operatőre volt.

A 24.hu a szakember távozásával kapcsolatban többféle dolgot is hallott. Mint írják, többször megpróbálták felhívni az érintettet, de nem vette fel a telefonját, így egyelőre arról sincs hivatalos információ, hol folytatja karrierjét. Mindenesetre utódját meglehetősen gyorsan megtalálta az Echo Televízió Zombori Róbert személyében. Ő korábban szintén a TV2-nél, előtte pedig a Digi Sportnál volt rendező.

Változás volt az Echo TV-t működtető Echo Hungária Zrt. igazgatóságában is. A még áprilisban távozó Csík Zoltán helyére a tévé igazgatóságába dr. Egyediné dr. Páricsi Orsolyát nevezték ki. Önálló aláírási jogkört azonban nem kapott, tehát csak Farkas Boglárka vezérigazgatóval együttesen írhat alá a cég nevében - írják.

Az új igazgatósági tag Mészáros más cégeiben, például a Mediaworks Hungary lapkiadót tulajdonló Opus Global Nyrt.-ben is igazgatósági tag. Ezenkívül a szintén Mészáros érdekeltségű Appeninn Vagyonkezelő Holdingban is igazgatósági lett idén április 20-án.