2014. szeptember 01.

Tehetségeket támogat a VIVA

Szeptemberben indul a VIVA PUSH, amely minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a szélesebb közönséggel.

Szeptemberben indul a VIVA PUSH, amely minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a szélesebb közönséggel.

A VIVA PUSH szeptember 1-jén indul az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára, amelynek célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő zenészeket támogasson. A zenecsatorna minden hónapban bemutat egy vadonatúj, tehetséges előadót, akinek teljeskörű támogatást nyújt: napi többszöri, emelt számú klipjátszással, VIVA Chart Show interjúval és a közösségi oldalakon való promócióval is hozzájárulnak, hogy az előadó vagy zenekar minél nagyobb ismertségre tegyen szert.

A PUSH-nak köszönhetően olyan nemzetközi előadók tűntek fel, akik, azóta világszerte ismertek lettek, többek között John Newman, Lorde, Iggy Azalea, Charlie Xcx, Sam Smith vagy Icona Pop. A VIVA PUSH első magyar felkaroltja a progresszív house-ban utazó Stadiumx. A duót Dave Martin és Sullivan alkotja, akik több év közös munka után alapították meg formációjukat 2012 végén. Howl At The Moon című felvételük hatalmas sikert aratott, és már olyan dj-k pörgetik világszerte, mint Avicii, David Guetta és Nicky Romero.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

3 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

3 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?