2013. január 09.

Tele2: moszkvai búcsú?

Az orosz távközlési piac konszolidálódását várják szakértők, noha a hírbe hozott szereplő szerint nem sürgős neki a távozás.

Az orosz távközlési piac konszolidálódását várják szakértők, noha a hírbe hozott szereplő szerint nem sürgős neki a távozás.

Az ország negyedik számú mobilszolgáltatóját működtető svéd társaság távozásáról azt követően röppentek fel találgatások, hogy a nyáron lezárult, negyedik generációs frekvenciákat kiosztó tenderről - a helyi vasúttársasághoz hasonlóan - a Tele2 is üres kézzel távozott. A cég számára azért életbevágón fontos az orosz piac, mert ügyfeleinek fele itt kapcsolódik a rendszerhez.

A négy LTE-sávnyertes közül háromról úgy tudni: már jelezte érdeklődését a Tele2 helyi cége iránt arra az esetre, ha a cég megvásárolható. A Rosztelekom - amelynek legnagyobb tulajdonosa az orosz állam - egyik nagyrészvényese egy interjúban máris arról beszélt: a kivásárlás lenne a leggyorsabb és legolcsóbb útja piaci terjeszkedésüknek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.