2013. január 09.

Tele2: moszkvai búcsú?

Az orosz távközlési piac konszolidálódását várják szakértők, noha a hírbe hozott szereplő szerint nem sürgős neki a távozás.

Az orosz távközlési piac konszolidálódását várják szakértők, noha a hírbe hozott szereplő szerint nem sürgős neki a távozás.

Az ország negyedik számú mobilszolgáltatóját működtető svéd társaság távozásáról azt követően röppentek fel találgatások, hogy a nyáron lezárult, negyedik generációs frekvenciákat kiosztó tenderről - a helyi vasúttársasághoz hasonlóan - a Tele2 is üres kézzel távozott. A cég számára azért életbevágón fontos az orosz piac, mert ügyfeleinek fele itt kapcsolódik a rendszerhez.

A négy LTE-sávnyertes közül háromról úgy tudni: már jelezte érdeklődését a Tele2 helyi cége iránt arra az esetre, ha a cég megvásárolható. A Rosztelekom - amelynek legnagyobb tulajdonosa az orosz állam - egyik nagyrészvényese egy interjúban máris arról beszélt: a kivásárlás lenne a leggyorsabb és legolcsóbb útja piaci terjeszkedésüknek.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.