2013. december 02.

Televíziós streaming szolgáltatás a Telenortól

A Telenor a világon először Magyarországon indítja el televíziós streaming szolgáltatását.

A Telenor a világon először Magyarországon indítja el televíziós streaming szolgáltatását, amely lehetővé teszi élő és visszanézhető tévéműsorok nézését, valamint mintegy 2000 órányi videótár használatát, akár egyszerre több mobileszközön.

A MyTV márkanevű szolgáltatás kínálatában egyelőre 14 tévécsatorna szerepel - köztük az MTVA csatornái, a Story TV és az AXN -, hamarosan várhatóan a TV2-vel bővül a kínálat, és a jövőben további csatornákkal is megállapodásokat terveznek.

A Telenor Hipernet előfizetői regisztrációt követően február 28-ig ingyenesen, előfizetési és adatforgalmi díj nélkül kipróbálhatják a MyTV-t, a későbbiekben pedig havidíjért fizethetnek elő háromféle csomagra. A szolgáltatás egy előfizető számára egyszerre négy eszközön használható, beleértve a laptopot, tabletet és okostelefont is. A MyTV 3G és 4G hálózaton is működik. Az ingyenes próbaidőszak alatt a Telenor élőben szeretné tesztelni a felhasználói szokásokat.

A távközlési cég tavaly a Deezer zeneszolgáltatással lépett be a szórakoztatóipar területére, a mostani fejlesztéssel pedig egy lépéssel tovább halad a televíziós szolgáltatás felé.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.