2012. augusztus 14.

Téli lengyel robbantás

Az év végén robbanthatja a helyi piacot a lengyel TVN lekérhető szolgáltatásokat kínáló platformja.

Az év végén robbanthatja a helyi piacot a lengyel TVN lekérhető szolgáltatásokat kínáló platformja.

A menedzsment egyik tagja azt közölte egy interjúban: a TVN Player szolgáltatását már így is egymillióan használják havonta. A társaság a digitális piacon is terjeszkedni óhajt; amire kiváló alapot kínál n névre hallgató digitális platformjuk, amely már 980 ezernél is több felhasználót mondhat magáénak.

Ez egy év alatt közel 20 százalékos emelkedést jelent, ami pontosan megegyezik azzal a mutatóval, hogy mekkora mértékben növelte árbevételét a fizetőstévé-piacon a TVN, amelynek kasszájába a második negyedévben 215 millió zloty, azaz mintegy 14 milliárd forint folyt be ebből a szegmensből.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.