2012. április 13.

Teljes átalakulás a VIVA legnépszerűbb műsorában

A VIVA nem csak arculatot váltott, de április 16-tól az Interaktív című műsorát is megújítja.

Teljes tartalmi és arculati megújulással vágott neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA TV ifjúsági- és zenecsatorna. Az arculat mellett a legsikeresebb műsor, az Interaktív is teljes változáson esett át. Ezt április 16-tól láthatják a nézők.

A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett április 16-tól új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív is. Iszak Eszterhez ketten csatlakoznak műsorvezetőként: Marcell, aki igazi energiabomba, valamint Pizsu, aki a csapat legfiatalabb tagja és méltó társa lesz Marcellnek az őrültségekben.

Az Interaktív felfrissítésére kiírt meghívásos tendert a New Angle Team nyerte, amely 2007-ben alakult egy szerkesztő-rendezői, és egy kreatív csapatból. A műsorgyártáson belül a televíziós tartalomfejlesztés az egyik fő területük, a VIVA Televízión kívül többek között dolgoztak már a Magyar Televíziónak, az HBO-nak és a TV2-nek is.

Az Interaktív új tartalmi koncepciója két pillérre épül: a műsorvezetők karakterére és a webes tartalomra, amely az úgynevezett geek sarok segítségével szintén aktív része lesz a programnak. A megújult Interaktívban minden eddiginél jobban kihasználják az online világot: a műsorvezetők folyamatosan videoblogot vezetnek, a nézőket chaten vonják be a műsorba, valamint készíthetnek és elküldhetnek videókat is. A trió a videókat kommentekkel látja el, ezzel ösztönözve további reakcióra és így a műsorban való részvételre a nézőket.

Az új díszletet a Borgiák sorozat berendezése kapcsán Emmy díjra is jelölt Varga Judit tervezte. A műsorvezetők egy nappalihoz hasonló szobában beszélgetnek vendégeikkel. A tér kicsit kusza, leginkább egy loftra hasonlít és azt sugallja, hogy bármikor lehet csatlakozni, érdemes időt tölteni ebben a „nappaliban”.

Az új megjelenés

A műsor a vendégek és a témák terén is újításokkal áll elő. A zene mellett a kulturális élet is fontosabb szerepet kap, mindemellett a napi élő műsor oktató jellege sem szűnik meg, a korosztályt érintő mindennapi fontos problémák, kérdések is terítékre kerülnek.

Címkék: viva tv