2016. május 17.

Tenisz szakkommentátorok az Eurosporton

Chris Evert és John McEnroe idén Ilie Nastase társaságában tér vissza az Eurosportra a Roland Garros közvetítéseire.

Az Eurosport bejelentette, hogy a korábbi világelső, tizennyolcszoros Grand-Slam győztes Chris Evert és a hétszeres Grand-Slam egyéni bajnok John McEnroe visszatér a szakkomentátorok közé az idei Roland Garros idejére. Az all-star felállás az idén először hozzájuk csatlakozó egykori világelső, kétszeres Grand-Slam győztes román Ilie Nastaséval egészül ki.

Szakértői véleményüket a rajongók a mérkőzések és az elemzések alatt, illetve a francia nyílt teniszbajnoksághoz kötődő olyan programokban élvezhetik , mint a ’Game, Set and Mats’ című elemző műsor. A műsor részeként John McEnroe, ’A Megmondóember’ is visszatér, hogy helyretegye a teniszvilágot.

A csapat a Roland Garros során a pályáról és az Eurosport stúdiójából is jelentkezik az akciókkal egyidőben. Szakértőként a csapat tagja a hétszeres Grand Slam- és háromszoros Roland Garros-győztes svéd Mats Wilander, a francia nyílt teniszbajnokságon kétszer döntőbe jutott spanyol Alex Corretja, a korábban világranglistás hetedik osztrák Barbara Schett, illetve Serena Williams edzője, Patrick Mouratoglou.

Ilie Nastase a román szurkolóknak nyújt szakértői betekintést és készít interjúkat, szakkommentátorként pedig az Eurosport egyéni, ország-specifikus műsoraiban is szerepel.

Az Eurosport helyi sztárjai a Roland Garros helyszínéről nyújtanak szakértői betekintést hazájuk teniszrajongóinak. A csapatban van a világranglista korábbi negyedik helyezettje, Nicolas Kiefer, aki a német szurkolók szenvedélyét táplálja, illetve a Grand Slam győztes Conchita Martinez, a spanyol Davis és Fed kupa kapitánya, aki a spanyol szurkolókkal osztja meg véleményét. A kilencszeres Grand-Slam páros nyertes, korábbi világranglista-negyedik Jonas Björkman a svéd közvetítésekben fog részt venni. Franciaországban a karizmatikus Henri Leconte a helyszínről segíti a francia szurkolókat, a szakértői kommentárt pedig Marion Bartoli, Wimbledon 2013-as bajnoka biztosítja.

Az olasz szurkolóknak az utolsó férfi olasz Roland Garros-győztes, Adriano Panatta kommentálja a tornát, aki negyven évvel ezelőtt, 1976-ban nyerte meg a francia nyílt bajnoki címet. Panatta kiemelt szerepet tölt be az idei francia nyílt teniszbajnokságon, ő fogja átadni a férfi egyes győztesének a Coupe des Musquetaires trófeát a Philippe Chatrier pályán.

Az Eurosport célja továbbra is, hogy a rajongók minél több képernyőn figyelemmel követhessék a prémium sporteseményeket, ezért a francia nyílt teniszbajnokság minden pályájának minden pillanata elérhető lesz az Eurosport Playeren.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

53 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.