2012. január 09.

Terjeszkedik a Nóta TV

A csatorna immár több mint 2 millió háztartásban fogható, és lesznek új műsorok is.

A csatorna immár több mint 2 millió háztartásban fogható, és lesznek új műsorok is.

Mostanra több mint 2 millió háztartásban érhető el a Nóta TV, amely idén erősíteni kíván a sajátgyártású műsorok és a háztartásszám terén is, melytől a nézettség jelentős növekedését várják.

A legnagyobb idei újdonságot a Fásy Ádám – Zeneexpressz és a Fásy mulató jelentik, amelyek korábban korábban az ATV-n futottak. Emellett erősen építeni kíván a csatorna a Nótasztár és a Slágergyár című új, sajátgyártású tehetségkutató műsorokra is.

A közönségarány változása az elmúlt időszakban

A zenetévé reklámfelületeit értékesítő Atmedia azt közölte: az elmúlt időszakban jelentősen nőtt a nézettség, szilveszterkor pedig rekordot döntött a csatorna. Mind a 18-49 éves, mind a 18-49 éves főbevásárlók körében a negyedik legnézettebb volt ekkor (az országos csatornák mögött).

2011 szilveszteri nézettség

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.