2012. január 09.

Terjeszkedik a Nóta TV

A csatorna immár több mint 2 millió háztartásban fogható, és lesznek új műsorok is.

A csatorna immár több mint 2 millió háztartásban fogható, és lesznek új műsorok is.

Mostanra több mint 2 millió háztartásban érhető el a Nóta TV, amely idén erősíteni kíván a sajátgyártású műsorok és a háztartásszám terén is, melytől a nézettség jelentős növekedését várják.

A legnagyobb idei újdonságot a Fásy Ádám – Zeneexpressz és a Fásy mulató jelentik, amelyek korábban korábban az ATV-n futottak. Emellett erősen építeni kíván a csatorna a Nótasztár és a Slágergyár című új, sajátgyártású tehetségkutató műsorokra is.

A közönségarány változása az elmúlt időszakban

A zenetévé reklámfelületeit értékesítő Atmedia azt közölte: az elmúlt időszakban jelentősen nőtt a nézettség, szilveszterkor pedig rekordot döntött a csatorna. Mind a 18-49 éves, mind a 18-49 éves főbevásárlók körében a negyedik legnézettebb volt ekkor (az országos csatornák mögött).

2011 szilveszteri nézettség

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

29 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.