2012. szeptember 25.

Terjeszkedik a PlayStation

Újabb platformra vetett szemet a Sony, hogy terjeszkedhessen az amúgy is sikeres PlayStation.

Újabb platformra vetett szemet a Sony, hogy terjeszkedhessen az amúgy is sikeres PlayStation.

A Sony Computer Entertainment célja, hogy egyes tartalmai bizonyos mobiltelefonokon is hozzáférhetőek legyenek. A körülményes leírás oka, hogy sajtóhírek szerint egyelőre csak a HTC és a Sony telefonjai léphetnének be a rendszerbe, ugyanakkor a Fujitsu és a Sharp újabb modellek fejlesztésére kapott megbízást.

A szolgáltatás első menetben kilenc piacon lesz elérhető, a szerencsések klubjába tartozik – értelemszerűen Japán mellett – Francia-, Német-, Olasz- és Spanyolország, Nagy-Britannia, az USA, Kanada és Ausztrália. A játékok pedig 50 és 850 jen közötti áron lesznek elérhetőek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.