2012. december 11.

Terjeszkedő Trikolor

Az eddigi alapokon maradva próbálja bővíteni egy felhasználóra jutó árbevételét Oroszország legnagyobb digitális műholdas platformja.

Az eddigi alapokon maradva próbálja bővíteni egy felhasználóra jutó árbevételét Oroszország legnagyobb digitális műholdas platformja.

Egy londoni szakkonferencián a cég külkapcsolatokért felelős vezetője arról beszélt: hamarosan többletszolgáltatások jelennek meg kínálatukban – bőségesen ontott részletekkel azonban nem kápráztatta el a publikumot.

Alekszandr Nyikiforov közlése szerint tervezik, hogy partner bevonásával VOD-platformot indítanak, akárcsak azt, hogy HbbTV-szolgáltatással lépnek a piacra. Kínálniuk van mit – jegyezte meg, mivel szerinte a tartalom terén mind mennyiségben, mind minőségben sikerült túlszárnyalniuk a nagy rivális NTV-Pluszt.

A többletszolgáltatások bevezetése dacára azzal számolnak, hogy hosszabb távon fennmarad a jelenlegi struktúra, amelyben egy ingyenes, 11 csatornás alapcsomagra épülnek a további, immáron fizetős elemek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.