2011. július 28.

Terjeszkedő Word Communications

Újabb bővülés a Word Communications portfoliójában: a Figyelő után most a hazánkból kivonuló Motor-Presse több terméke került a kiadóhoz.

Újabb bővülés a Word Communications portfoliójában: a Figyelő után most a hazánkból kivonuló Motor-Presse több terméke került a kiadóhoz.

A Word Communications Kft., a német tulajdonban levő Motor-PresseBudapest Lapkiadó Kft. és a Motor-Presse International GmbH & Co. KG között létrejött megállapodás értelmében 2011. augusztus 1-jétől a Word Communications gondozásában jelenik meg a CHIP Magazin, a Motorrevü és a Műszaki Magazin. Ezen kívül 2012-től már az új tulajdonos jelenteti meg a Motor Katalógust is, valamint átveszi a magazinokhoz kapcsolódó online oldalak üzemeltetését is.

A Word Communications ügyvezető igazgatója, Vajdics Enikő (képünkön) az új kiadványokkal kapcsolatban kiemelte, hogy a kiadó ezzel újabb jelentős lépést tett a korábban meghatározott kiadói stratégia megvalósítása felé. A Figyelőt, az Interpress Magazint, a Digitális Fotó Magazint és a Családi Lapot is kiadó vállalkozás fő célja, hogy meghatározó részt hasítson ki a magasabb presztízsű kiadványok piacából, emellett pedig megcélozza a férfi olvasóközönséget is.

A Word Communications idén májusban vette meg a Figyelő üzleti hetilapot, valamint az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend sorozat, továbbá a Figyelő Konferenciák jogait. A Word Communications a korábbi kiadó, a Sanoma Media Budapest meghívásos tenderén nyerte el a nagy múltú hetilap és a hozzá kapcsolódó kiadványok kiadásának jogát.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

1 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.