2011. november 30.

Tévé az Apple-től?

Újabb piacon vetheti meg a lábát az Apple, a Sharp lehet az együttműködő partner.

Újabb piacon vetheti meg a lábát az Apple, a Sharp lehet az együttműködő partner.

A Handelsblatt által idézett elemzők szerint a tévégyártásban is piacra léphet a cégóriás, mégpedig egy nemzetközi kooperáció részeként, együttműködő partnerként a japán Sharpot emlegetik.

A jelek szerint az előkészületek a célegyenesben lehetnek, hiszen – ha valósnak bizonyul az információ – jövő év közepén piacra is dobhatják a közös terméket. Ezzel a Sharp leléphetné az Apple-lel súlyos szabadalmi jogvitába bonyolódott Samsungot a piacon.

Az írás szerint drámai hatással lehet a piacra, ha az Apple valóban belép a tévégyártásba: versenytársai zömének ugyanis nincsen elegendő háttere a szoftverek és a cloud-computing terén, így könnyen lemaradhatnak az újonc mögött.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.