2011. november 30.

Tévé az Apple-től?

Újabb piacon vetheti meg a lábát az Apple, a Sharp lehet az együttműködő partner.

Újabb piacon vetheti meg a lábát az Apple, a Sharp lehet az együttműködő partner.

A Handelsblatt által idézett elemzők szerint a tévégyártásban is piacra léphet a cégóriás, mégpedig egy nemzetközi kooperáció részeként, együttműködő partnerként a japán Sharpot emlegetik.

A jelek szerint az előkészületek a célegyenesben lehetnek, hiszen – ha valósnak bizonyul az információ – jövő év közepén piacra is dobhatják a közös terméket. Ezzel a Sharp leléphetné az Apple-lel súlyos szabadalmi jogvitába bonyolódott Samsungot a piacon.

Az írás szerint drámai hatással lehet a piacra, ha az Apple valóban belép a tévégyártásba: versenytársai zömének ugyanis nincsen elegendő háttere a szoftverek és a cloud-computing terén, így könnyen lemaradhatnak az újonc mögött.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.