2012. május 24.

Tévé horvát mobilcégtől

Egy korábbi bevásárlás révén új piaci szegmensbe léphetett be a horvát mobilkommunikációs piac egyik kipróbált harcosa.

Egy korábbi bevásárlás révén új piaci szegmensbe léphetett be a horvát mobilkommunikációs piac egyik kipróbált harcosa.

Az osztrák kézben lévő Vipnet ugyanis – tavalyi nagybevásárlására, a B.net kábelszolgáltató megszerzésére alapozva – saját digitális televíziós szolgáltatással jelent meg a helyi piacon. A május közepén elindított Vip TV viszonylag baráti áron kínálja szolgáltatásait. A kicsit felturbózott alapcsomag 199 kunáért (mintegy hétezer forintért) rendelhető meg – cserébe az ügyfél száz, zömében horvát nyelvű csatorna közül válogathat éjjel-nappal. (További tematikus csomagokkal a kínálat ennek közel a kétszereséig bővíthető.) Aki megelégszik az analóg kábeles megoldással (és negyven adóval), az ennek az összegnek a harmadával megússza a kasszánál.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

1 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.