2013. május 16.

Tévén a lengyel hírcsatorna

Évfordulóhoz kötötten indult, ezért sajátos pályát futott be az új lengyel hírcsatorna. Mostanra sikerült kábeles és tányéros elérést biztosítaniuk.

Évfordulóhoz kötötten indult, ezért sajátos pályát futott be az új lengyel hírcsatorna. Mostanra sikerült kábeles és tányéros elérést biztosítaniuk.

Négy héttel az április 10-i indulás után jelent meg csak a két újabb platformon a Telewizja Republika, amely addig kizárólag az interneten volt elérhető. A világhálós közvetítés marad, de várhatóan fizetőssé teszik.

A lengyel jobboldali elit jelentős részét megölő szmolenszki repülőbaleset harmadik évfordulóján indított adó a furcsa start ellenére dinamikus menetelést ígér. A következő két hónapban ötmillióra akarják növelni azok számát, akik a hagyományos tévés technológiával nézhetik programjukat.

Az év elején portálunk által is beharangozott csatorna a hagyományos finanszírozási struktúrában működik: a kábelesektől szedett díjakat csak kiegészítik a hirdetési bevételek.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.