2014. október 15.

Tévéreklám készült a Story magazinnak

A lap számára az Artvertising – Network Agency készített kommunikációs stratégiát és új tv spotot, a magazin megújulásának első lépéseként.

A lap számára az Artvertising – Network Agency készített kommunikációs stratégiát és új tv spotot, a magazin megújulásának első lépéseként.

A Central Médiacsoport Zrt. alig egy hónapja kiírt tenderén, két másik ügynökséggel versenyezve (2Republic, Roxer|Springer&Jacoby) végül az Artvertising nyerte el a lehetőséget, hogy új, hosszú távú kommunikációs stratégiát dolgozzon ki a Story magazin számára. A korábbi főszerkesztő, Ómolnár Miklós távozása után a lap tv spotjának megújítása volt a legsürgetőbb feladat, ezért erre kapott először megbízást az ügynökség. Az együttműködés nem új keletű, hiszen a Central Médiacsoport (korábban Sanoma Média) számára több munkát is készített a cég.

„A célunk az volt, hogy a rendelkezésre álló különösen rövid idő ellenére egy hosszú távon is használható tv spotot hozzunk létre. Ennek érdekében először egy animációs filmet készítettünk, később ezt bővítjük élőszereplős változattá, ami várhatóan novemberben kerül képernyőre. Az új látványvilággal a legnagyobb hollywoodi filmstúdiók főcímét idézzük meg, ezzel jelezve: a sztárvilág exkluzív hírei következnek” – mondta el Szabó Andrea creative agent, az Artvertising társtulajdonosa.

Az alkotók úgy gondolják, az új beharangozó nemcsak a meglévő olvasókat szólítja majd meg, hanem tovább bővíti a célcsoportot is.