2011. január 18.

Tévés önfeltárulkozásra készül Paris Hilton

A botrányhős celeb új valóságshowval készül, melyben állítólag megmutatja a valódi énjét. Mi is ettől félünk, de biztos nagyon nézett lesz a műsor.

A botrányhős celeb új valóságshowval készül, amely állítólag az ő ötlete volt. Azt mondja, hogy most aztán megmutatja a valódi énjét. Mi is ettől félünk, de biztos nagyon nézett lesz a műsor, amelyet tavasztól láthatnak az amerikaiak.

Új valóságshowval készül Paris Hilton, az "arról híres, hogy ismert" kategória díszpéldánya. Ahogyan a Reuters hírül adta, a műsor a "The World According to Paris" (Paris szerint a világ) címet viseli majd, és a hírek szerint betekintést enged majd a Hilton örökösnő életébe, érzelmeibe, és - mint mondta - megmutatja a valódi énjét.

A minden bizonnyal nagy érdeklődésre számot tartó széria a 2010 őszi forgatás után idén tavasszal kerül képernyőre, az NBC csoporthoz tartozó Oxygen TV-n. A kamerák minden reggel 7-től egészen addig követik a celebet, amíg valamiképp ágyba kerül.

Nem ez az első alkalom, hogy Hilton valóságshowban szerepel, de saját bevallása szerint ez az első alkalom, hogy nem akar valamiféle szerepet játszani. A korábbi The Simple Life végül öt sorozatot élt meg.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.