2014. május 07.

Tévészolgáltatás minden képernyőn

A Telekom TV GO 16 tévécsatorna élő adását és videotéka-szolgáltatást, valamint exkluzív tartalmakat is kínál az előfizetőknek.

A Telekom TV GO 16 tévécsatorna élő adását és videotéka-szolgáltatást, valamint exkluzív tartalmakat is kínál az előfizetőknek.

A TV GO szolgáltatás segítségével a Telekom TV-előfizetői nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon is –külön díj fizetése nélkül. A szolgáltatás platformját a Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés biztosítja.

A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. Azok számára, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, viszont regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

A TV GO-n kezdetben 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, amely csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül.

Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.