2014. március 03.

Tévét vett az MTG

Elsősorban a francia ajkú közönségért folytatott harcban erősítette pozícióját a svéd médiaház, amikor közel globális tévécsomagot vett.

Elsősorban a francia ajkú közönségért folytatott harcban erősítette pozícióját a svéd médiaház, amikor közel globális tévécsomagot vett.

A Modern Times Group (MTG) közleménye szerint a menedzsmenttől, illetve befektetési alapoktól vásárolták meg a három könnyűzenei és egy sportsztár-tévét üzemeltető, franciaországi székhelyű Trace Partners SAS háromnegyedes pakettjét. Az üzlettel 40 millió euróra árazták be a társaság egészének értékét.

A részvények fennmaradó 25 százaléka a menedzsment kezében marad, de az állandóság jegyében a felsővezetés tagjai is helyükön maradnak. Világszerte 160 országban, köztük 55 afrikai államban fogható a Trace-adók (a zenére fókuszáló Trace Urban, a Trace Tropical és a Trace Africa, illetve a a sportcsillagok életére fókuszáló Trace Sports Stars) valamelyike.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.