2016. október 28.

The Walking Dead: a nagy visszatérés

Eredményes kampány, méretes nézettség – az új évad jól teljesít.

Hétfőn este a magyar FOX csatornán is elindult a The Walking Dead sorozat hetedik évada. A műsorhoz fűződő véradó kampány, és az epizód nézettsége is kiemelkedő eredményeket hozott – közölte a médiacég.

A hetedik évad premierepizódját október 24-én, hétfőn este, megszakítások és reklámszünetek nélkül tűzte műsorára a csatorna. Az epizód kiemelkedő nézettséget hozott: a hétfő esti premier nézettsége 1767%-kal haladta meg a csatorna főműsoridejének elmúlt 6 heti átlagát (AMR). Ezzel az eredménnyel a magyarországi FOX csatorna eddigi legnézettebb adása lett ez a premier.

A műsor idősávjában a FOX számos jelentős filmcsatornát előzött meg(például a Super TV2 a Cool vagy a Viasat3), az 5. helyet szerezve meg a teljes magyar tévés nézettségi mezőnyben. Illetve a premier nézettségével a FOX sikeresen megnyerte a teljes napot olyan versenytársaival szemben, mint az AXN, az AMC, a Paramount vagy a Viasat6 – írják.

Az évadpremier nemcsak nálunk, hanem Európában is kiemelkedő sikereket ért el: a nyitó epizód 36 százalékkal több nézőt vonzott a képernyők elé, mint az egy évvel ezelőtti premier, és összesen ötmillió embert ért el (Live+aslive).

Cseppben az élet

15 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.