2010. május 26.

Tihany-vita: perel a Generál Média

Polgári pert indít a Média Hungary kapcsán kirobbant szócsatában elhangzottak miatt a Generál Média – tudható meg közleményükből.

Polgári pert indít a Média Hungary kapcsán kirobbant szócsatában elhangzottak miatt a Generál Média – tudható meg közleményükből.

A Generál Média Kft. az elejétől kezdve megállapodásra törekedett, de a kifogásolt kommunikáció alapján nem maradt más lehetőség, mint a független és nyilvános bírósági eljárás, annak érdekében, hogy a nevezett személyektől polgári perben követeljen elégtételt - írják.

Szerintük az elmúlt két hétben a Média Hungary szervezői részéről olyan közlemények és sajtónyilatkozatok jelentek meg, amelyek a Generál Média Kft. jó hírnevét sértették. Csermely Ákos és jogi képviselője, Ruttner György ügyvéd nagy nyilvánosság előtt jelentette ki, hogy „titokzatos harmadik fél” áll az események mögött. Mindketten utaltak fenyegetésekre és politikai köröktől származó nyomásra is.

Mint írják: „Csermely Ákos és Ruttner György a tényként közölt, egyébként teljesen megalapozatlan állításaikkal a sajtót és a közvéleményt tudatosan és rosszhiszeműen félrevezették”.

Címkék: Tihany

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.