2012. február 29.

Tiltakozás a kínai kontroll ellen

Felemelte szavát Kína legnagyobb taglétszámú közösségi oldalának üzemeltetője a kormányzat újabb webellenőrzési törekvése ellen.

Felemelte szavát Kína legnagyobb taglétszámú közösségi oldalának üzemeltetője a kormányzat újabb webellenőrzési törekvése ellen.

A Sina Weibo első embere szerint ugyanis igencsak sérti üzleti érdekeiket az a tavaly decemberi rendelkezés, amely megszigorítja a mikroblog-használatot a a helyi polgárok számára. Charles Chao jelezte: A szolgáltatásra regisztrálók közel fele nem volt hajlandó eleget tenni annak a kívánalomnak, hogy posztolás előtt adja meg valós nevét.

-Úgy gondoljuk, hogy az az elvárás is negatív hatással lesz, hogy a "létező" felhasználók váljanak "verifikáltakká" – tette hozzá. Ennek ellenére a tulajdonosok az idén is tetemes összeget kívnnak a szolgáltatásba fektetni, amely tavaly 300 millióra triplázta felhasználószámát.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.