2012. július 26.

Tizedszer hosszabbított a Klubrádió

Két rádiós frekvencián hirdetett nyertest a Médiatanács, viszont alaki okokból kizárt egy sor pályázót.

Két rádiós frekvencián hirdetett nyertest a Médiatanács, viszont alaki okokból kizárt egy sor pályázót.

Több, a helyi rádiós frekvenciákat érintő döntés született szerdán. Megkötötte a sugárzáshoz szükséges hatósági szerződést az NMHH Médiatanácsa a Nagykőrös 93,6 MHz vételkörzetben nyertes Gong Rádióval, illetve a Szolnok 92,2 MHz-re a Viacom Kft.-vel.

További két frekvenciapályázaton nyertest hirdetett a testület. Budapesten a 88,1 MHz közösségi frekvencián az egyedüliként induló Inforádió Kft., Szegeden a 95,4 MHz helyi frekvencián pedig a Telekom Kft. nyerte el a jogosultságot.

Tíz médiaszolgáltató köthetett hatvan napos szerződést, köztük immár tizedik alkalommal kapott ideiglenes hosszabbítást a Klubrádió. Ezzel párhuzamosan tizenegy frekvenciapályázaton kellett alaki érvénytelenség miatt eredménytelenséget hirdetni - közölte a  médiahatóság.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.