2013. augusztus 22.

Több az okostelefon

A második negyedéves értékesítési adatok azt mutatják: újabb vízválasztót lépett át a forgalom.

A második negyedéves értékesítési adatok azt mutatják: újabb vízválasztót lépett át a forgalom.

Ez volt ugyanis az első olyan időszak, amikor a hagyományos készülékeknél több fogyott az okosokból. A Gartner adatai azt mutatják, hogy a 225 milliós forgalom 15 millióval haladta meg a klasszikus modellek eladását. Ez egyben azt is mutatja, hogy közel 47 százalékkal több okostelefont adtak el április elejétől június végéig, mint egy esztendővel korábban.

Az operációs rendszerek piacán eközben 64-ről 79 százalékra nőtt az Android részesedése, miközben az iOS-é 19 százalék közeléből 14 közelébe esett. Eközben a Windows Phone 2,6-ról 3,3 százalékra javított, ami elég volt ahhoz, hogy leverje a képzeletbeli dobogó harmadik helyéről a BlackBerry-t.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.