2017. május 18.

Több hallgatóhoz jut el a Reggeli Show

Mától Pécs leghallgatottabb rádiója - Rádió 1 Pécs - is sugározza a Reggeli Show-t. A Radio Sales House Kft. is értékesíti a népszerű reggeli műsor reklámidejét.

A Rádió 1 Pécs az idei első országos rádióhallgatottsági felmérés alapján 44 százalékos napi hallgatóieléréssel rendelkezik, egyben a Radio Sales House (RSH) portfóliójában a 8. leghallgatottabb helyi adó.

Hanák Tamás, a Radio Sales House Kft. ügyvezetője elmondta, „Örömmel köszöntjük portfóliónkban a Rádió 1 műsorainak megjelenését, amely adó a kereskedelmileg kiemelt 18-59 éves korcsoportban az országos hallgatottsági rangsor 4. helyezettje. Különösképpen azért, mert kereskedőházunk a kizárólagos reklámértékesítője a Rádió 1 Pécs adónak.”

A Radio Sales House üzleti célja, hogy éves forgalma elérje a mintegy 8 milliárd forintra becsült 2017-es rádiós hirdetési piac felét.

 

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.