2017. május 18.

Több hallgatóhoz jut el a Reggeli Show

Mától Pécs leghallgatottabb rádiója - Rádió 1 Pécs - is sugározza a Reggeli Show-t. A Radio Sales House Kft. is értékesíti a népszerű reggeli műsor reklámidejét.

A Rádió 1 Pécs az idei első országos rádióhallgatottsági felmérés alapján 44 százalékos napi hallgatóieléréssel rendelkezik, egyben a Radio Sales House (RSH) portfóliójában a 8. leghallgatottabb helyi adó.

Hanák Tamás, a Radio Sales House Kft. ügyvezetője elmondta, „Örömmel köszöntjük portfóliónkban a Rádió 1 műsorainak megjelenését, amely adó a kereskedelmileg kiemelt 18-59 éves korcsoportban az országos hallgatottsági rangsor 4. helyezettje. Különösképpen azért, mert kereskedőházunk a kizárólagos reklámértékesítője a Rádió 1 Pécs adónak.”

A Radio Sales House üzleti célja, hogy éves forgalma elérje a mintegy 8 milliárd forintra becsült 2017-es rádiós hirdetési piac felét.

 

Az amerikai first lady fellépést ígér

20 órája

A first lady a legnagyobb internetes vállalatok és közösségi platformok vezetőit látta vendégül a Fehér Házban, hogy megvitassa velük az internet kedvező és kedvezőtlen hatásait, elsősorban a gyermekekre.