2014. március 13.

Több háztartásban elérhető a közmédia retrocsatornája

Újabb szolgáltatónál jelentek meg a hét elején, mostanra 45% a lefedettség. Lesz Isaura, és már ismétlik az ÁSZ-t meg a Kölyökidőt.

Újabb szolgáltatónál jelentek meg a hét elején, mostanra 45% a lefedettség. Lesz Isaura, és már ismétlik az ÁSZ-t meg a Kölyökidőt.

Március 10-ével bekerült a UPC Direct kínálatába is az M3 Anno. Az MTVA közlése szerint a retrocsatorna az induláskor 1,4 millió háztartásban volt elérhető, míg most a tévés háztartások 45 százalékában fogható, ami 1,775 millió háztartásnak felel meg.

"Külön öröm, hogy Szlovákiában és Romániában is bekerült a csatorna a kínálatba, így a határon túl élő magyar nézőink is élvezhetik a csatorna nosztalgikus műsorkínálatát" – mondta el Kálomista Zsuzsa, az MTVA archívumért és tartalomkereskedelemért felelős igazgatója, az M3 intendánsa.

"Rengeteg energiát fektetünk a változatos műsorszerkesztésbe. A következő hetekben is számos meglepetéssel készülünk. Hamarosan naponta találkozhatunk Isaurával a Rabszolgasors című sorozatban. Elindult az ÁSZ című vetélkedő ismétlése. A Kölyökidőben láthatjuk zongorázni a 14 éves Malek Miklóst. Március 25-től minden kedden délután a Legyen a vendégem című műsorban Rátonyi Róbert vendégei szórakoztatják a közönséget, de indul például a Terefere című szórakoztató műsor Nagy Endre és Rapcsányi László műsorvezetésével" – tette hozzá.

Isaura visszatértét Gálvölgyi János klasszikusával köszöntjük:)

)