2016. június 29.

Több mint tízezer új felhasználó

A MyTV 2014-es elindítása óta még soha nem néztek annyian egy tévéműsort mobilon, mint a magyar válogatott Eb-mérkőzéseit.

Annak köszönhetően, hogy a MyTV-n előfizetés nélkül lehet nézni az Európa-bajnokság közvetítéseit, jelentősen, több mint tízezerrel nőtt a szolgáltatás elérését biztosító appokat használók száma.

A legtöbben június 16-án, csütörtökön telepítették fel mobil eszközeikre a MyTV alkalmazást, ők feltehetően előre felkészültek arra, hogy otthonuktól távol, okostelefonjukon vagy táblagépükön tudják majd követni a meccseket. Érdekesség, hogy szombaton, a magyar-izlandi mérkőzés napján is 125%-kal többen installálták az alkalmazást, mint a keddi magyar-osztrák napján – ennek valószínűleg az az oka, hogy míg kedden sokan otthon vagy egy szórakozóhelyen követték a mérkőzést, a hétvégére utazást terveztek.

A MyTV üzemeltetőinek statisztikái szerint a legtöbben Budapesten nézték a magyar mérkőzéseket a Telenor online tévészolgáltatásában, a második helyen Győr, a harmadikon Szeged, a negyediken Miskolc, az ötödiken pedig Székesfehérvár áll a felhasználók száma alapján készített rangsorban.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

15 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.