2018. szeptember 17.

Több száz új étteremmel bővült a Simple alkalmazás

Elérhetővé vált a Netpincér kínálata a Simple alkalmazásban, így az app közel 600.000 felhasználója mostantól ezernél is több étterem közül választhat.

Bekerült a Netpincér kínálata a Simple alkalmazásba, az ételrendelős szolgáltatás teljes portfóliója elérhetővé vált az OTP Mobil appjában. Ezzel a Simple by OTP közel 600.000 felhasználója több száz új étterem és rengeteg ételtípus közül válogathat, miközben a területi lefedettség is bővült - írják.

A lépést az is indokolta, hogy az alkalmazásban elérhető, további szolgáltatások mellett az ételrendelés is folyamatosan és dinamikusan bővül. Az adatok alapján elmondható, hogy 2018 első félévében több mint 86.000 adag főételt, több mint 6.900 adag köretet és több mint 27.000 adag feltétet rendeltek, mindez azt jelenti, hogy valamennyi területen duplázódtak a számok 2017 azonos időszakához viszonyítva. Emellett a teljes időszakra vetített tranzakciószám is közel kétszer annyi volt, mint tavaly. Az online ételrendelés egyébként a Nielsen adatai alapján is egyre népszerűbb Magyarországon. A hazai lakosság 49% -a használ valamilyen online platformot arra, hogy ebédjét, vacsoráját házhoz szállíttassa. Az interneten történő ételrendelés a harmadik legnépszerűbb online tranzakciós tevékenység hazánkban.

Az ételrendelés szolgáltatás bővítése kapcsán Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője elmondta: Az utóbbi időben több stratégiai megállapodást is kötöttünk, folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatásaink körét. Azt gondolom, hogy bár a Netpincér online fizetései mögött már egy ideje a SimplePay áll, azáltal, hogy bekerültek az alkalmazásba is, felhasználóink még kényelmesebben és egyszerűbben tudnak ételt rendelni mostantól.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

1 napja

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).