2010. május 27.

Többen olvasnak EMG-lapokat

Tovább növekszik az Est Media Group ingyenes lapjainak olvasottsága. Mégpedig – az Ipsos/GfK adatok lapján – erősen.

Tovább növekszik az Est Media Group ingyenes lapjainak olvasottsága. Mégpedig – az Ipsos/GfK adatok lapján – erősen.

A Pesti Est és Est Lapok, valamint az EXIT Magazin is jól teljesített a társaság tájékoztatása szerint; a tavaly nyáron tartalmi átalakításon átesett pesti Est olvasóinak száma 16,8 százalékkal nőtt az előző negyedévi eredményekhez képest. Mindeközben – az időközben szintén az EMG kereskedelmi portfoliójába került – EXIT Magazin is 11,9 százalékkal növelte olvasottságát.

Mindez azért is tekinthető óriási sikernek, mert a teljes mért sajtópiac 2,1%-kal csökkent - az Ipsos/GfK olvasottsági kutatásában mért lap adatait alapul véve. Azaz a Pesti Est és Est Lapok (a 19 helyi mutáció összességében 2 százalékos növekedést mutatott), valamint az EXIT Magazin a sajtópiac negatív olvasottsági trendjével szemben tudott elmozdulni.

A Pesti Est – Est Lapok – EXIT „trió”  közel 600 000 fős olvasottsággal rendelkezik a legfrissebb mérés szerint, mégpedig egy egyébként másképpen nehezen elérhető célcsoportban, vagyis a 15-39 éves korosztály körében, amit jól egészít ki az est.hu, a maga több mint heti 100 ezer látogatójával.

Címkék: grátiszlap

Cseppben az élet

4 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.