2017. március 24.

Többkiadós televíziós platform született

A Viacom, a Fox Networks Group és a Turner egy független üzemeltető bevonásával hozta létre az OpenAP közönségtargetáló és mérési platformot.

A televízió fejlődése új fejleményeket hozott a közönség több prémium tartalomszolgáltatóra kiterjedő célzásában, amely a hirdetők és az ügynökségek számára lehetővé teszi televíziós büdzséik hatékonyabb és hatásosabb elköltését – áll a konzorcium nyílt levelében. Ugyanakkor belátják, hogy a célzás nem olyan átlátható, konzisztens és könnyű, mint korábban. Ezen változtatna az OpenAP.

A konzisztens módon meghatározott célcsoportok az OpenAP valamennyi tagjánál elérhetővé válnak. Harmadik feles utólagos hitelesítés helyett pedig független, az iparági szabványoknak megfelelő mérési lehetőséget is kínálnak. A konzorcium jelenleg az amerikai közönség 93 százalékát éri el, de további tagok csatlakozására is számítanak. A résztvevők további részleteket április 7-ére ígérnek.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.