2013. december 03.

Tolongás lengyel multiplexért

Eddig tizenhat pályázóról tud a varsói frekvenciahatóság, amely éppen az ország nyolcadik multiplexének kiosztásán dolgozik.

Eddig tizenhat pályázóról tud a varsói frekvenciahatóság, amely éppen az ország nyolcadik multiplexének kiosztásán dolgozik.

Egy helyi szakportál értesülése szerint a jelentkezők között van a TVN kereskedelmi csatorna tulajdonosa, az ITI Neovision, amely már kisebbségi részvényes az nc+ tányéros platformban, de a Cyfrowy Polsat is pályázott leányvállalatán, az Info-TV FM-en keresztül. Beállt a sorba a közszolgálati TVP, a Kino Polska TV és a Agora is.

Lengyelországban jelenleg négy multiplexen szórnak műsort: három a hagyományos, egy - a Cyfrowy Polsat kezelésében - a mobiltévézést szolgálja. Két további programcsokrot a digitális szakadék felszámolása után tendereztetnek meg, egyet pedig negyedik generációs mobilszolgáltatásra különítenek el.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.