2018. március 13.

Törölte a gyártó a Kojot Facebook-oldalát

A törlés indokairól egy Facebook posztban írtak, ami már nem elérhető.

A posztban azt írták, hogy tekintettel arra, hogy az utóbbi napok hírei miatt a Kojot olyan színezetet kapott, hogy politikai mondanivalóval bír, így aktuálpolitikai komment térré vált a film szakmai oldala, így a "Film érdekeit tartva szem előtt azt a döntést hoztuk, hogy a mai nappal megszüntetjük a Film oldalát, ezzel nem engedve többé teret a nem szakmai posztoknak és hozzászólásoknak."

Az Index cikke szerint kicsit drasztikusan tűnik a megoldás, ami nem segíti az egyébként is nehéz sorsú film ügyét. A posztban azt is írja a gyártó, hogy a film DVD kiadása folyamatban van, így Kostyál Márk filmje elérhető lesz azoknak is, akik nem tudták megnézni míg YouTube-on ingyenesen, bár megkérdőjelezhető minőségben elérhetővé vált.

Időközben kiderült, hogy a film nem marad Facebook-oldal nélkül, Kostyál Márk, a film rendezője létrehozott egy új oldalt, amelyet már nem a gyártó, hanem az alkotók kezelnek.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.