2020. április 03.

Tóth Gabi is látható lesz a TV2 napi doku-realityjében

A #maradjotthon fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson és közösséget építsen.

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk forgatják videónaplóikat, és sokkal többen csatlakoznak majd az elkövetkező hetekben az epizódokhoz, mint ahogy az eredeti tervekben szerepelt. Látható lesz például Tóth Gabi énekesnő és férje, Krausz Gábor séf is.

A frontvonalban dolgozók közül részt vesz a műsorban dr. Kőnig Róbert gyermeksebész és gyermektraumatológus, akit sokan csak Gyermeksuttogóként emlegetnek, és aki a János Kórház ügyeletéről forgatja videónaplóit. De rajta kívül találkozhatnak a nézők például dr. Kiss Csaba kótaji háziorvossal is, aki egy koronavírussal fertőzött beteget látott el rendelőjében, ami miatt ő is karanténba került. Megismerhetjük Keve Márton séfet, aki önkéntesként egészségügyi dolgozóknak főz. Márton az #etesdadokit kezdeményezés egyik elindítója.

Linczényi Márkó zenész is feltűnik majd a #maradjotthonban, ahogy Szabó Simon színész videónaplóit is láthatjuk majd, aki próbálja minél aktívabban élni mindennapjait a karanténban. Megmutatva, mivel lehet hasznosan eltölteni az időt, ha az embernek nincs más választása, és a négyfal közé szorul.

Budapesten forgatott Hans Zimmer és Alan Walker

5 órája

Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző és napjaink egyik legnépszerűbb DJ-je, Alan Walker közös, „Time” című számához a COVID-19 koronavírus miatt kiüresedett városokat megjelenítő videoklipet készítettek.