2012. december 17.

Tovább javított a Google

Erős kétharmadot mondhat magáénak az Egyesült Államok internetes keresőpiacán a társaság, amely novemberben még javítani is tudott eredményén.

Erős kétharmadot mondhat magáénak az Egyesült Államok internetes keresőpiacán a társaság, amely novemberben még javítani is tudott eredményén.

A Google eredménye egy, a Microsofté két tizedszázalékkal nőtt a múlt hónapban, de ezzel sem igen tudja befogni a második helyezett az elsőt. Az előbbi részesedése ugyanis 67, míg az utóbbié 16,2 százalék. Amennyit nyert a Google, annyit vesztett a Yahoo, amely a hó végén 12,1 százalékon állt.

Az Ask.com hálózata minimális csökkenéssel százból három keresést mondhatott magáénak, míg az AOL – gyakorlatilag szinten tartva részesedését – 1,7 százalékon zárt. A keresőpiac eközben valamelyest szűkült: a kevés híján 17 milliárd keresés 3,8 százalékkal volt kevesebb az októberi adatnál.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.