2012. június 07.

Tőzsdekapu a VG.hu-n

A site új szolgáltatása az Erstével együttműködésben valósul meg.

A site új szolgáltatása az Erstével együttműködésben valósul meg.

Új szolgáltatást indított a VG.hu az Erste Befektetési Zrt.-vel együttműködésben. A VG Tőzsdekapu a tőzsdei és tőkepiaci kereskedésbe való belépést kívánja segíteni. A szolgáltatás keretében tőzsdei elemzések, aktuális adatok, befektetési tanácsok és tőzsdeblog érhetőek el.

A VG.hu közlése szerint azért indították a szolgáltatást, mert az olvasók részéről érezhetően nőtt az igény a pénzügyi tudatosság fejlesztését és a szükséges pénzügyi ismeretek növelését segítő szolgáltatások iránt.

A VG Tőzsdekapu elindításával egy időben Tőzsde menüpontot is létrehoztak a szerkesztők. Ez alatt további, a tőzsdei ügyletekre hatást gyakorló hazai és nemzetközi gazdasági hírek kapnak helyet.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.