2014. július 11.

Trendeket követ és tippeket ad az új alkalmazás

A Kirowski Isobar és a Telekom közösen kifejlesztett, új oldalán, az Insta City Guide-on felfedezhetők a város legnépszerűbb helyei.

A Kirowski Isobar és a Telekom közösen kifejlesztett, új oldalán, az Insta City Guide-on felfedezhetők a város legnépszerűbb helyei.

Az Insta City Guide egy olyan, mobilról is bármikor elérhető, folyamatosan frissülő programajánló, ami Instagram fotókon keresztül tematikusan mutatja be, hogy aktuálisan melyek a legnépszerűbb helyek, és a felhasználók eredeti képeivel az ottani hangulatba is bepillantást enged.

A http://instacityguide.com linken elérhető oldalon Budapest kedvelt éttermeitől a randihelyekig, népszerű szórakozóhelyektől a városi nevezetességekig 8 különböző kategóriában segít az Instagramon publikált képek alapján kiválasztani a legideálisabb programot, míg a „Hot NOW” opció azoknak jelent nagy segítséget, akiknek inkább az a fontos, hogy ott legyenek, ahol éppen sokan mások is.

Az új site kombinálja egyrészt azt a trendet, hogy az okostelefon felhasználók gyakran szinte azonnal közzéteszik az Instagramon, hogy hol ebédelnek, vásárolnak vagy randiznak éppen, másrészt pedig azt a széles körű igényt, hogy hiteles és friss információk legyenek elérhetőek az aktuális programokról és népszerű helyszínekről.