2017. június 30.

Trendi vloggerrel erősít a Friendly

Az új ügynökségi modellben működő Friendly, az elmúlt időszakban dinamikus csapatbővítésen ment keresztül.

Az alapjaiban erősen filmes, tartalom alapú kreatív ügynökségnél fontosnak tartják azt, hogy olyan szakemberekkel bővüljön a csapat, akik közvetlenebb viszonyban állnak a tartalomfogyaszókkal, testközelből értik és érzik a social media apró finomságait, a fogyasztói szokások rezgéseit.

Ezért a tartalom menedzsment csapatot egy népszerű vloggerrel erősítették. "Szabó Hédi munkájával magasabb minőségű, relevánsabb és eredetibb tartalmak tervezését, gyártását tudjuk megvalósítani az általunk menedzselt márkák kommunikációjában" - mondta Bósza Zsolt a Friendly ügyvezető igazgatója.

Szabó Hédi jelenleg BME GTK-n tanul Kommunikáció és Médiatudomány szakon, emellett közösségi média oldalait vezeti : a Youtube csatornájának több mint 38.000 felíratkozója van, ami számára nem csak hobbi, hanem egy tudatosan felépített vállalkozást is jelent.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.