Mentsd el a dátumot! Április 2-án érkezik a Médiapiac tavaszi konferenciája, melyre már elérhetők az early bird jegyek. Mi várható az következő évtizedben? Milyen trendek és folyamatok irányítják vagy befolyásolják a piacot? Mire számíthat a kommunikációs, a marketing és a pr-szakma? És milyen szerepe lesz a fenntarthatóságnak a vállalatok életében? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Jövendőmondók konferencia!

A Jövendőmondók konferencia négy témakör köré csoportosul, ezek pedig az alábbiak: Médiapiac és technológia, fenntarthatóság, túlélő szakmák és generációk.

Médiapiac és technológia

Hogyan változnak a médiafogyasztási szokások? Hogyan hat az AI a 2020-as évek médiavilágára? Hogyan jutnak el az üzenetek a hírfogyasztókhoz? Hogyan követik ezeket a változásokat a technológiák? Feltárjuk milyen hot topicok tartják majd lázban a szakmát.

Fenntarthatóság

Nem csak a fenntartható alapanyagok fontosak, a következő évtizedekben egyre nagyobb jelentősége lesz annak is, hogyan tudnak a vállalatok értéket nyújtani a tevékenységükkel a közösségnek. Vannak-e a társadalom számára megfogalmazott üzeneteik és azok közvetítésére alkalmas csatornáik?

Túlélő szakmák

A kommunikációs iparág melyik területei válnak húzóerővé az évtized végére? Hova és hogyan fejlődik a PR, a marketing, a reklám? Mi az újságírás jövője?

Generációk

A fiatalok elérése állandó feladata a kommunikációs szakmáknak, és az új generációk integrálása a munkaerőpiac számára is kihívást jelent. Megállapíthatók-e ezeken a területen várható trendek? A folyamatos generációváltáshoz hogyan zárkózik fel a kommunikációs szakma?

Különleges előadók, különleges előadások

Az izgalmas témákat ismert szakemberek járják körül. A színpadon megszólalnak a témák hazai szakértői, és kerekasztal-beszélgetésekre ülnek le egymással a különböző szakmák képviselői, hogy együtt fejtsék meg, mit rejt a jövő. Az előadók között olyan nevek találhatóak, mint az internet fenegyereke, Tibi atya, Rajki Annamária, avagy Ramka a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetője és Hörömpöli-Tóth Levente, az MI Koalíció kommunikációs vezetője.

Ne maradj le a jövőről!

Időpont: április 2.

Helyszín: Hotel Helia

 

Az early bird jegyek elérhetőek az alábbi linken.