Mentsd el a dátumot! Április 2-án érkezik a Médiapiac tavaszi konferenciája, melyre már elérhetők az early bird jegyek. Mi várható az következő évtizedben? Milyen trendek és folyamatok irányítják vagy befolyásolják a piacot? Mire számíthat a kommunikációs, a marketing és a pr-szakma? És milyen szerepe lesz a fenntarthatóságnak a vállalatok életében? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Jövendőmondók konferencia!

A Jövendőmondók konferencia négy témakör köré csoportosul, ezek pedig az alábbiak: Médiapiac és technológia, fenntarthatóság, túlélő szakmák és generációk.

Médiapiac és technológia

Hogyan változnak a médiafogyasztási szokások? Hogyan hat az AI a 2020-as évek médiavilágára? Hogyan jutnak el az üzenetek a hírfogyasztókhoz? Hogyan követik ezeket a változásokat a technológiák? Feltárjuk milyen hot topicok tartják majd lázban a szakmát.

Fenntarthatóság

Nem csak a fenntartható alapanyagok fontosak, a következő évtizedekben egyre nagyobb jelentősége lesz annak is, hogyan tudnak a vállalatok értéket nyújtani a tevékenységükkel a közösségnek. Vannak-e a társadalom számára megfogalmazott üzeneteik és azok közvetítésére alkalmas csatornáik?

Túlélő szakmák

A kommunikációs iparág melyik területei válnak húzóerővé az évtized végére? Hova és hogyan fejlődik a PR, a marketing, a reklám? Mi az újságírás jövője?

Generációk

A fiatalok elérése állandó feladata a kommunikációs szakmáknak, és az új generációk integrálása a munkaerőpiac számára is kihívást jelent. Megállapíthatók-e ezeken a területen várható trendek? A folyamatos generációváltáshoz hogyan zárkózik fel a kommunikációs szakma?

Különleges előadók, különleges előadások

Az izgalmas témákat ismert szakemberek járják körül. A színpadon megszólalnak a témák hazai szakértői, és kerekasztal-beszélgetésekre ülnek le egymással a különböző szakmák képviselői, hogy együtt fejtsék meg, mit rejt a jövő. Az előadók között olyan nevek találhatóak, mint az internet fenegyereke, Tibi atya, Rajki Annamária, avagy Ramka a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetője és Hörömpöli-Tóth Levente, az MI Koalíció kommunikációs vezetője.

Ne maradj le a jövőről!

Időpont: április 2.

Helyszín: Hotel Helia

 

Az early bird jegyek elérhetőek az alábbi linken.

Sulikalandokkal indul az M5 hétfői oktatási programja

17 órája

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel - írja az MTI.