2010. november 30.

Túl a négymillión

Meghaladta a négymillió forintot a PLT-lapok olvasói által az iszapkatasztrófa áldozatainak befizetett összeg.

Meghaladta a négymillió forintot a PLT-lapok olvasói által az iszapkatasztrófa áldozatainak befizetett összeg.

A Pannon Lapok Társasága által kiadott Vas Népe arról ír: saját olvasói egészen pontosan 611 ezer 500 forintot fizettek be eddig a megadott számlaszámra.

A szintén a médiacsoporthoz tartozó veszprémi Napló cikke szerint befejeződött annak az albumnak a nyomdai előkészítése, amelyet a PLT ad ki az október 4-i iszapkatasztrófáról.

A Napló és a PLT munkatársai az elmúlt időszakban folyamatosan a helyszínen tartózkodtak, nap mint nap dokumentálták a tragédiát és annak következményeit. A hamarosan megjelenő, fényképekkel gazdagon illusztrált album méltó emléket kíván állítani az eddig példa nélküli ipari katasztrófa áldozatainak, károsultjainak, és mindazoknak, akik részesei voltak a mentési munkálatoknak, a példaértékű összefogásnak, az élet újjászervezésének - írják.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

36 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.