2016. szeptember 13.

Túlélő show-k, édes torták, rejtélyes gyilkosságok

Ősszel új műsorok indulnak a Discovery Channel, a TLC, az ID Xtra és az Animal Planet csatornán is.

A Harley és a Davidson fiúk immár a második fikciós sorozat a Discovery Channel műsorán a Klondike-ot követően, amely szeptember 18-tól kezdődően három vasárnap estén át meséli el a legendás Harley-Davidson motor születésének igaz történetét.

Szeptember 19-én indul a csatorna új túlélő show-ja, az Amerikai Tarzan, amelyben hét vállalkozó szellem egy távoli Karib-tengeri szigeten folytat ádáz küzdelmet a legvadabb veszélyekkel.

A lengyel légitársaság működését ismerteti a október 18-tól kezdődően LOT: küldetés a felhők felett sorozat 6 epizódja.

A csatorna egyik legnagyobb sztárja is visszatér a képernyőre. Az október 30-án induló Bear Grylls: A Sziget – amerikai túlélők című sorozatban a túlélés szakértője átlagos amerikai férfiakat visz el egy lakatlan szigetre.

A TLC csatorna nézői a Tortakirály nyolcadik évadának új epizódjait kísérhetik figyelemmel. Október 3-án indul a csatorna új sorozata, a Mesés Játékházak, amely a Charmed Playhouses családi vállalkozás életét mutatja be.

A Discovery portfóliójának másik női csatornája, az ID Xtra rejtélyes eseteket hoz el a nézőknek. Szeptember 21-től az Elárulva című új sorozatban az egyes részek főszereplői nem is sejtik, hogy életük a végéhez közeledik, sőt, mi több: egy közeli ismerősük fogja vesztüket okozni. Október 14-én kezdődik a Gonosz mosolya, amelyben a gyilkosok ártatlannak tűnő arcát mutatják meg.

Az Animal Planeten népszerű sztárok mesélnek és dalolnak az élővilág csodáiról. A szeptember 18-án induló Természet Dala a csatorna és a WWF közös műsora olyan ismert zenészek részvételével, mint Christina Aguilera, Ellie Goulding, Usher Raymonds, Joan Janett, Dave Matthews és Steven Tyler.